четвъртък, 22 септември 2011 г.

Как да добавя изображения в Dreamweaver

Ако сте начинаещ, и те първа започвате работа с програмата, или пък просто сте забравили как се добавят картинки в Dreamweaver,  то вие сте попаднали на точното място. В тази статия ще ви покажа как да добавите графично изображение в Dreamweaver, чрез менюто Insert .  Урока ще се състои в 3 стъпки.

Стъпка 1 

Това което трябва да направите, за да добавите графично изображение в Dreamweaver, е да отворите менюто Insert, както е показано на картинката в дясно. Виждате нещата които може да добавите на вашата уеб страница. В момента ни трябва опцията Image. 




Стъпка 2

След като изберете Image, пред вас се появява прозорчето, показано на изображението в ляво. Както виждаме на прозорчето има падащо меню,(точно над "Име/name")   от което вие избирате коя да е картинката която да добавите.  В дясно където пише Image Preview, виждате как ще изглежда изображението което сте избрали.




Стъпка 3 
След като вече изберете графичното изображение,  остава само да натиснете бутончето OK . Ето, вече успешно добавихте картинка на своята уеб страница. 




Вече знаете как да добавите изображения в Dreamweaver. Надявам се да съм ви бил полезен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар